Επιτυχής Συμμετοχή του Σ.Ε.Γ.Ε. στην 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση του B-WCo στην Κωνσταντινούπολη

Απρίλιος 9, 2013 / Comments (0)

Νέα

sege istanbul march 2013Ο Σ.Ε.Γ.Ε. συμμετείχε επιτυχημένα με πολυπληθή αποστολή στην 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «“Balkan Women Coalition  for Professional Qualification and Training in the field of Business and Economic science” – B-WCo του οποίου είναι ο Επικεφαλής Εταίρος στην Κωνσταντινούπολη στις 20 – 22 Μαρτίου 2013.

Η 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση του B – WCo διοργανώθηκε από τον Τούρκο εταίρο μας KAGIDER στα γραφεία της οργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη με μεγάλη επιτυχία και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πλήθους γυναικών επιχειρηματιών και γυναικών που ενδιαφέρονται να επιχειρήσουν από τις χώρες των εταίρων του Προγράμματος.

Η Εκπαιδευτική Ατζέντα συνδύασε ένα εκπαιδευτικό Σεμινάριο πάνω στην «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού: Πρωτοβάθμιες Πτυχές της Αποτελεσματικής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού» και ένα εκπαιδευτικό Εργαστήριο με θέμα «Επιχειρήσεις για τους Μετανάστες και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες» και προσανατολισμένο στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των Γυναικών Μεταναστριών και των Γυναικών Επιχειρηματιών με Ειδικές Ανάγκες.

Κατά τη διάρκεια της 3ης Εκπαιδευτικής Συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη της αποστολής του ΣΕΓΕ να εκπαιδευτούν πάνω σε θέματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, να εκπαιδευτούν σχετικά με την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα των μεταναστριών και των Γυναικών με Ειδικές Ανάγκες, όπως επίσης να διευρύνουν το δίκτυο συνεργασιών τους ερχόμενες σε επαφή και αναπτύσσοντας επιχειρηματικές σχέσεις με τις λοιπές κυρίες συμμετέχουσες στην Συνάντηση.

Αφήστε μια απάντηση